Ngeunaanurang

Parusahaan JOYSUN didirikan dina 2005, fokus dina ngahasilkeun palastik & agén foaming karét, aditif WPC sareng pstabiliser PVC Ca-Zn, mumpuni pikeun R & D sareng nyayogikeun jasa ékspor ogé. Di sagigireun ngahasilkeun bahan aditif, JOYSUN mangrupikeun panyayogi téknis sareng promotor dina palastik sareng karét.

Maca deuiGO
factory

Produk Kami

urang naséhat pikeun milih
kaputusan bener

  • Tim téknis anu kuat
  • Ngahaja diciptakeun

Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu saé, nyiptakeun produk épisiensi kualitas luhur.

Perusahaan nganggo sistem desain anu maju sareng panggunaan manajemén sistem manajemen kualitas internasional maju ISO9001 2000.

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasilna pangsaéna.

  • Panyadia

    Di sagigireun ngahasilkeun aditif, JOYSUN mangrupikeun palayanan téknis
  • Tim

    Tim P&P sareng PHD, latar pendidikan Master.
  • Produksi

    Produksi taunan karét, aditif plastik 30,000 ton, Produksi taunan 2000T partikel agén foaming.
  • Kahormatan

    Langkung ti 20 patén-patén penemuan, Perusahaan ngajalankeun sertifikasi ISO.

Daérah Aplikasi

Kauntungan urang

  • Technology
    Téknologi
    Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.
  • credibility
    kapercayaan
    Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.

Enquiry pikeun pricelist

Pikeun nyumponan kabutuhan produk anjeun, tim téknis kami kalayan latar tukang pangetahuan produk profesional nganggo pangalaman industri sareng data anu euyeub pikeun nyayogikeun solusi produk, kalebet rumus, téknologi jsb.

kirimkeun ayeuna

panganyarna wartos & blog

tingali langkung
  • Aditif énggal pikeun bahan tambahan palastik

    YMs modifier pengolah pvc - produk seri mangrupikeun perusahaan bakal maju polimér sint ...
    maca deui
  • Prinsip sareng ciri ...

    Agen niupan kimia Agen niupan kimia ogé tiasa dibagi kana dua jinis utama: organik ...
    maca deui
  • 2018 · Kakuatan Pigmig Rél Low Foam Profile ...

    "Kakuatan Propil Foam PVC Kurang" "Kaku Bangunan Waduk PVC Waduk" Anu katilu mah ...
    maca deui