Tentang Kami

Saha Kami

Parusahaan JOYSUN didirikan dina 2005, fokus dina ngahasilkeun palastik & agén foaming karét, aditif WPC sareng pstabiliser PVC Ca-Zn, mumpuni pikeun R & D sareng nyayogikeun jasa ékspor ogé. Di sagigireun ngahasilkeun bahan aditif, JOYSUN mangrupikeun panyayogi téknis sareng promotor dina palastik sareng karét. 

Riwayat Joysun

aboutus01

Poto Pabrik

821A3761
821A3755

Bengkel

Dilengkepan langkung ti 10 alat produksi otomatis otomatis sareng semi-otomatis, kalayan kapasitas produksi taunan 30,000 ton karét sareng aditif plastik.

2 alat pelletizing, kalayan kapasitas produksi taunan 2000T partikel agén foaming.
Rak penyimpanan sélulér canggih, gudang tetep 4000 ton barang.

 

821A3770
821A3773

821A3859

821A3855

Laboratorium

86 sét peralatan ékspérimén propésional sapertos spéktrométer infra-beureum ThermoFisher , STA / TGA, STA / DSC jsb
Tim P&P sareng PHD, latar pendidikan Master.

821A3865

821A3852

821A3849

821A3842

821A3835

821A3840

Sértipikat Kahormatan

Langkung ti 20 patén-patén penemuan, sareng sababaraha hasil aplikasi téknis parantos diala.
Parusahaan dijalankeun dina sertifikasi ISO, produksi otomatis canggih sareng peralatan bungkusan dioperasikeun ku teknisi terampil, ngajamin kualitas produk sareng stabilitas, kapribadian anu luar biasa sareng kualitas beredar anu filsafat perusahaan JOYSUN, kami bakal nyayogikeun aditif anu hemat biaya sareng solusi terpadu pikeun industri polimér

honor13

honor14

honor17

honor18

honor15

honor16

honor18

honor18

honor18

honor18

honor18

Cakupan Pasar & Pendapatan Penjualan

Naon anu urang tiasa laksanakeun pikeun anjeun?
1. Solusi pikeun Palstic & karét panyadia
 Pikeun nyumponan kabutuhan produk anjeun, tim téknis kami sareng latar tukang pangetahuan produk propésional nganggo pangalaman industri sareng data anu euyeub pikeun nyayogikeun solusi produk, kalebet rumus, téknologi sareng sajabana ngabantosan anjeun nungkulan tantangan pendekatan tradisional sareng nganteurkeun kamekaran anu teras-terasan sareng beuki rumit. pasar.

honor15

2.Pasang épéktip

1.Lantai WPC / SPC (penstabil Ca-Zn)

2.Pigura poto PS / PVC (Agén foaming seri CF)

3.PVC / Tirai tékstil (palapis foaming agén)

4.Panel témbok / propil pvc (agén foaming / ca-zn stabilizer)

5.Peralatan suntik bumi (foaming masterbatch agent)

6.Lambaran busa PVC (bodas bodas / agén ngabedolan sél seragam)

7.Gantung suntik PE / PP (agén foaming suntik kanggo pangirangan & anti nyusut)

8.Mainan barudak suntikan (PS / ABS / PC masterbatch agén foaming)

9.Sapatu palastik (non / low Ammonia foaming agents)

10.Strip panyegelan otomatis (agén TPE / TPV / EPDM Foaming)

11.Panel Pintu Otomatis / Dasbor (Agén foaming énggal interior otomatis)

12.Sistem NVH Otomatis (NVH Sealant Expandable)

13.Yoga Mat (Agén Foaming EVA / XPE)

14.Modél pesawat EPP (agén Nuklir foaming fisik)

15.PE / PP / PVC WPC Decking (H séri pelumas komposit)