Bubuk Konéng ADC / Partikel Konéng

Bubuk Konéng ADC / Partikel Konéng

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Agén foaming ADC seueur dianggo dina sagala jinis produk karét sareng plastik. Kami tiasa nyayogikeun Adc murni kalayan ukuran partikel anu béda-béda 4μm, 5μm, 6μm, 8μm, 10μm sareng 12μm, ogé produk anu dirobih kanggo dianggo. Éta ngagaduhan ciri-ciri distribusi ukuran partikel kentel, dispersi anu saé.

Aplikasi

1. Papan busa DVD / papan iklan / papan jati / randa busa

ADC Yellow Powder /Yellow Particle ADC Yellow Powder /Yellow Particle ADC Yellow Powder /Yellow Particle
Papan dewan 2.PVC WPC

PVC WPC foam board

 3. Bingkai gambar PS

4.XPE

PS picture frame

14

5. produk suntikan PP

Sapatu 6.PVC

5.PP injection products

图片16


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami