Ca-Zn penstabil

Ca-Zn penstabil

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1. Ca-Zn penstabil
Penstabil kalsium-seng disintésiskeun ku téknologi majemuk khusus, salaku komponén utama. Éta tiasa ngagentoskeun penstabil toksik sapertos timbel, uyah cadmium sareng organotin, Prakték parantos ngabuktoskeun yén dina produk résin PVC, kinerja pamrosésanna saé, stabilitas termal sami sareng stabilisator uyah timah,
sabab paling stabilisator pvc ramah lingkungan, éta ngagaduhan pagelaran prosés anu saé. Stabilitas termal & kamampuan cuaca anu saé. Cahaya panonpoé anti parah, anti sulfida
polusi. Kalayan kaputihan awal anu langkung saé. Ngaronjatkeun sipat outdoor produk. Kasaluyuan anu saé & dispersi sareng PVC. Nyegah tina présipitasi. Mantep dina pembuatan bentuk. Luhurkeun kecepatan ékstrusi, manjangkeun periode produksi.
Kauntungan pangpentingna pikeun CA / ZN stabilizer nyaéta non-toksik dina sadaya pvc heat stabilizers. Sareng sipat ékonomi na dina aplikasi lemes / semi-kaku.

2. Aplikasi
Munculna penstabil kalsium sareng séng utamina bubuk bodas, serpihan, sareng témpél. Penstabil kalsium-séng bubuk digunakeun salaku penstabil PVC anu henteu beracun anu paling loba dianggo, biasa dianggo di handap:
Bungkusan 1.Food, alat-alat médis
2. Kawat sareng kabel
Profil 3.PVC, panel témbok, pipa, fittings sareng produk suntik anu dicetak
4. Papan busa Bodas bodas
Papan papan busa 5.PVC WPC
6. lantai SPC
Sapatu 7.PVC

Tc. Alatna seueur dianggo dina sababaraha jenis lapangan pipa profil profil, industri damel kapal, struktur jaringan, baja, rékayasa laut, pipa minyak sareng industri sanés.

Ca-Zn stabilizer 05 Ca-Zn stabilizer 06 Ca-Zn stabilizer 01 Ca-Zn stabilizer 02 Ca-Zn stabilizer 03 Ca-Zn stabilizer 04


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori