Ca-Zn Stabilizer

  • Ca-Zn stabilizer

    Ca-Zn penstabil

    1. penstabil Ca-Zn Kalsium-séng penstabil disintésis ku téknologi majemuk khusus, salaku komponén utama. Éta tiasa ngagentoskeun penstabil toksik sapertos timbel, uyah cadmium sareng organotin, Prakték parantos ngabuktoskeun yén dina produk résin PVC, kinerja pangolahanana saé, stabilitas termal sami sareng stabilisator uyah timbel, sabab paling stabil lingkungan panas pvc stabilizer ramah, éta ngagaduhan pagelaran prosés anu saé pisan. Stabilitas termal & kamampuan cuaca anu saé. Cahaya panonpoe anu parah, ...