Taros Kami

ZHEJIANG JOYSUN ADVANCED MATERIAL CO., LTD.

Alamat

No. 589 Jalan Jigang, Kota Dushangang, Kota Pinghu, Kota Jiaxing, Propinsi Zhejiang, Cina.

Telepon

+86 13817501906

021-39197563

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami