Agén Foaming

  • Microsphere

    Mikrosfir

    Agén foaming mikrosfer mangrupikeun jinis agén foaming khusus khusus anu dihasilkeun ku JOYSUN. Mangrupikeun partikel buleud leutik (penampilan mikro konéng hérang atanapi bodas), pelenturan cangkang termoplastik saatos pemanasan, volume agén foaming tiasa ningkat pesat ngembang janten puluhan kali, cangkang bola mikro henteu ngabeledug, tetep janten bal panyegelan lengkep , sahingga pikeun ngahontal pangaruh busa. Éta tetep ngajaga pangaruh ngabuih saatos mendingan sareng henteu ngaleutikan. Produk foaming parantos lebet ...
  • White Powder/White Particle

    Bubuk Bodas / Partikel Bodas

    Nyayogikeun sababaraha ukuran PTSS, TSH, bubuk bikarbonat anu dirobih sareng kontén 40% -70% masterbatch. Agén foaming bodas mangrupikeun agén foaming endothermic. Beu, kinerja na stabil sareng gaduh dispersi anu saé. Produk kalayan warna anu saé, liang gelembung merata. Agén foaming bodas cocog pikeun karét sareng ékstrusi plastik sareng cetakan kapang suntik, profil PVC sareng ekstrusi lambar, foaming suntik, foaming produk bodas, Éta ogé tiasa dianggo salaku agén nuklir dina foaming fisik ...
  • ADC Yellow Powder /Yellow Particle

    Bubuk Konéng ADC / Partikel Konéng

    Agén foaming ADC seueur dianggo dina sagala jinis produk karét sareng plastik. Kami tiasa nyayogikeun Adc murni kalayan ukuran partikel anu béda-béda 4μm, 5μm, 6μm, 8μm, 10μm sareng 12μm, ogé produk anu dirobih kanggo dianggo. Éta ngagaduhan ciri-ciri distribusi ukuran partikel kentel, dispersi anu saé. Aplikasi 1.PVC papan busa / papan iklan / papan jati / busa randa 2.PVC WPC papan busa 3.PS gambar bingkai 4.XPE 5.Pé suntik produk 6.PVC sapatu
  • OBSH Foaming Agent

    Agén Foaming OBSH

    Agén foaming OBSH digunakeun pikeun ngahasilkeun produk anu henteu bau, teu aya polusi, produk non-decolorizing kalayan struktur foaming anu seragam. Cocog sareng karét alami sareng sababaraha rupa karét sintétik (sapertos: EPDM, SBR, CR, FKM, IIR, NBR) sareng produk termoplastik (sapertos PVC, PE, PS, ABS), éta ogé tiasa dianggo dina campuran karét-résin.
  • PVC foaming agent

    Agén foaming PVC

    1.PVC papan iklan busa, papan jati & papan konstruksi 2.PVC busa jandela & panto panto busa PVC WPC
  • PS foaming agent

    Agén busa PS

    Perkenalan produk Agén foaming dianggo pikeun PS extrusion foaming Application  
  • PP foaming agent

    Agén foaming PP

    Perkenalan produk Agén foaming dianggo pikeun PP Injeksi & Fungsi foaming extrusion ① Ngaleungitkeun tanda panyusutan nalika produk disuntik, sareng tampilan produk moal kapangaruhan waktos, pondok waktos siklus, ningkatkeun efisiensi produksi ④ tiasa ngirangan beurat 10-30% (gumantung kana kandel produk), ngabantosan ngirangan biaya ma at ...
  • XPE foaming agent

    Agén foaming XPE

    Perkenalan produk XPE mangrupikeun bahan busa poliétilén anu aya hubunganana sacara kimia, Dibandingkeun sareng EPE (poliétilén foamed fisik, biasa dikenal salaku katun mutiara), kakuatan tarik langkung luhur sareng sél na langkung saé. Dibandingkeun sareng bahan PE atanapi non-PE anu sanés, bahan PE ngagaduhan kinerja anu hadé dina daya tahan, tahan cahaya, résistansi dampak fisik sareng aspek sanés. XPE sorangan ngagaduhan sipat kimia anu stabil, henteu gampang terurai, henteu bau, sareng élastisitas anu saé. Larapna Éta ...
  • PC&PA&ABS injection foaming agent

    Agén busa suntikan PC & PA & ABS

    Perkenalan produk Agén foaming dianggo pikeun fungsi foaming injeksi PC & PA & ABC imin Ngaleungitkeun tanda panyusutan, sareng tampilan produkna moal kapangaruhan ningkatkeun efisiensi produksi ④ tiasa ngirangan beurat 10-30% (gumantung kana kandel produk), ngirangan biaya bahan baku Aplikasi PC & PA & ABS p ...
  • Odorless foaming agent

    Agén ngabuakeun henteu bau

    Perkenalan produk Teu aya formamide Foaming Agent Ciri-ciri agen foaming henteu beracun, henteu bau, partikel bubuk leutik, dispersi anu hadé dina polimér sareng gelembung seragam. Bungkusan sareng panyimpenan Kantong plastik atanapi kraft kantong kantong kertas nganggo 25kgs. Stabilitasna saé sapertos nyimpen dina suhu kamar. Simpen dina tempat anu tiis sareng garing jauh tina sumber tina hurung, hurung sareng panas. Aplikasi produk Éta tiasa dianggo dina énergi, militér, médis, penerbangan, damel kapal, éléktronik, otomatis ...