Pelumas

  • PE Lubricant

    Pelumas PE

    Pelumas JOYSUN urang ngagaduhan pangaruh pelumasan anu saé, pasipatan mékanis anu saé. Salaku pelumas palastik kai-, produk ieu tiasa ningkatkeun kinerja pamrosésan résin matrix, sareng ningkatkeun bérés permukaan produk. Pe WPC Decking