Mikrosfir

Mikrosfir

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Agén foaming mikrosfer mangrupikeun jinis agén foaming khusus khusus anu dihasilkeun ku JOYSUN. Mangrupikeun partikel buleud leutik (penampilan mikro konéng hérang atanapi bodas), pelenturan cangkang termoplastik saatos pemanasan, volume agén foaming tiasa ningkat pesat ngembang janten puluhan kali, cangkang bola mikro henteu ngabeledug, tetep janten bal panyegelan lengkep , sahingga pikeun ngahontal pangaruh busa. Éta tetep ngajaga pangaruh ngabuih saatos mendingan sareng henteu ngaleutikan. Produk foaming ngagaduhan daya tahan anu saé sareng tiasa nahan tekanan anu hébat, sareng kapadetan mikrosfera alit pisan, énténg pisan.

Microsphere

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami