Warta

  • Aditif énggal pikeun bahan tambahan palastik

    YMs modifier pengolah pvc - produk seri nyaéta perusahaan bakal maju téknologi sintésis polimér sareng departemén universitas tsinghua tina bai cheng laboratorium rékayasa kimia téknologi nano, gabungan tina panilitian sareng pamekaran jinis énggal tina modifikasi pvc prosés ...
    Maca deui
  • Prinsip sareng karakteristik agén niupan kimia

    Agen niupan kimia Agen niupan kimia ogé tiasa dibagi kana dua jinis utama: kimia organik sareng kimia anorganik. Aya seueur jinis agén niupan kimia organik, sedengkeun agén niupan kimia anorganik kawates. Agén niup kimiawi pangpayunna (circa 1850) nyaéta ...
    Maca deui
  • 2018 · Konférénsi Profil Rél PVC Low Foam · Nanjing hasil dilaksanakeun

    "Kakuatan Propil Foam Rendah PVC" "Citakan Wangunan Waduk PVC Kakuatan" Rapat katilu nyusun standar industri suksés diayakeun di Nanjingjing Tanggal 29 Oktober 2018, dua standar industri tina "Kakuatan PVC Low-foamed Propil" sareng "kaku PVC Foamed Bu ...
    Maca deui