2018 · Konférénsi Profil Rél PVC Low Foam · Nanjing hasil dilaksanakeun

"Kakuatan kaku Profil Rendah PVC"

"Citakan Wangunan Gedong PVC kaku"

news

Rapat katilu nyusun standar industri suksés dilaksanakeun di Nanjingjing
Tanggal 29 Oktober 2018, dua standar industri tina "Kakuatan PVC Low-foamed Propil" sareng "Kakuatan PVC Foamed Template Gedong" anu diayakeun ku Asosiasi Plastics Association Produk kaku PVC Foam Panitia Khusus Seminar ieu hasil diayakeun di Jiangsu Chenmao New Century Hotel . Langkung ti 20 propésional ti lembaga panilitian anu aya hubunganana, lembaga uji coba, sareng perusahaan manufaktur anu ilubiung dina diskusi. Ti jam 9:00 dugi ka 11:30 énjing dina kaping 29, rapat munggaran ngabahas draf standar industri "Templat Wangunan Klorida Klorida Klorida foamed" kalayan jéntré. Khususna, indikator kinerja sareng metode uji lengkep dibahas, sareng suplemén anu diperyogikeun ditambih. Indikator pikeun ngaleungitkeun duplikat barang tés sareng sababaraha item tés anu teu praktis. Dumasar kana pangalaman anu saleresna tina perusahaan anu sanés, metode tés ogé parantos disaluyukeun, sareng nilai indéks khusus ogé parantos dirobih. Pukul 13: 00-15: 30 pm dina kaping 29, rapat ngabahas rarancang "Propil PVC Rendah-busa Rigid" sacara rinci, fokus kana indikator kinerja sareng metode uji coba, digabungkeun sareng pangalaman anu saleresna sareng Indikator proyék anu aya hubunganana parantos disaluyukeun numutkeun sarat lingkungan.

Dina prosés ngabahas dua draf standar ieu, kami ogé nangtoskeun rencana sampling verifikasi tés masing-masing, unit pangiriman sampel, unit uji, sareng sajabana pikeun tiap standar pikeun mastikeun komprehensif, rasionalitas sareng konsistensi sampling, sareng netelakeun cara uji anu sami. Pastikeun babandingan data tés sareng verifikasi kaaslian data.

Rapat ogé ngatur léngkah-léngkah salajengna tina kelompok panyusun, netelakeun tugas sareng waktos réngsé, sareng ngamajukeun padamelan nyusun langkung gancang.

Asosiasi Plastik Cina Komite Produk Busa PVC kaku


Pos waktos: Jan-13-2021