Aditif énggal pikeun bahan tambahan palastik

YMs modifier pengolah pvc - produk seri nyaéta perusahaan bakal maju téknologi sintésis polimér sareng departemén universitas tsinghua departemen rékayasa kimia bai cheng téknologi nano, gabungan tina panilitian sareng pamekaran jinis énggal dirobih pvc dirobih AIDS tina bahan nanométer langkung ageung tibatan permukaan, karakteristik énérgi bébas permukaan ageung, pikeun ngungkulan bantosan pamrosésan pvc tradisional dina cacad kinerja palastik dina variasi suhu anu langkung handap. Dina prosés pamrosésan, ketegangan permukaan nanomaterial anu kuat dirobih janten gesekan internal ku molekul PVC, kusabab gesekan internal ieu ningkat ku turunna suhu, anu ningkatkeun masalah yén plastikitas ACR tradisional sacara buruk janten buruk ku turunna suhu.
Dibandingkeun sareng ACR tradisional, HLN - produk seri ngagaduhan ciri sapertos kieu:
1) Stabilitas statis langkung saé tibatan bantu tradisional.
2) Nalika parobihan suhu, gaya geser robih saluyu, anu tiasa ngajantenkeun tingkat plasticisasi tina PVC dina dasarna henteu robih.
3) tiasa ningkatkeun pisan pamrosésan pvc, ningkatkeun permukaan permukaan produk. ⒉1 Métode tés
1) Pamariksaan visual ngeunaan penampilan
2) Volatil diukur numutkeun GB / T2914
3) Ukuran partikel diukur numutkeun GB / 2916
4) Machinability tiasa diukur ku rométer torsi RM-200, laju 35rpm, suhu 165oC, sareng jumlah tuangeun 61g;
Formula evaluasi kinerja: PVC, 100g; CaCO3, 5 g; TiO2, 4 g; PE, 0,15 g; Asam stearat, 0.2g; Uyah, 2,5g; Kalungguhan timah, 1,5g; Kalsium keras, 0,7g; CPE, 9 g; Bantuan pamrosésan, 2g.
⒉2 Ngolah pasipatan ngolah AIDS
Fungsi agén pamrosésan PVC nyaéta pikeun ningkatkeun molekul internal tina campuran sareng gesekan antara campuran sareng sekrup, permukaan silinder, supados ningkatkeun arus sareng torsi alat-alat pengolahan PVC, PVC dina suhu pamrosésan anu panghandapna tiasa diseragam, di supados kéngingkeun darajat panghandapna tina dékomposisi, penampilan sareng sipat mékanis produk keras PVC. Upami suhu pamrosésan PVC diréduksi, langkung ageung jumlah résidu penstabil dina produk PVC, nurunkeun jumlah kasaimbangan HCI, sareng langkung stabilitas atanapi tahan cuaca pikeun produk! Sareng kaayaan pamrosésan suhu handap nyaéta pikeun mastikeun geser tinggi, nyaéta kedah mastikeun arus sareng torsi anu tinggi. Maka, kinerja pemprosesan PVC AIDS kedah dievaluasi ku torsi sareng arus, sareng alat uji anu tiasa ngagambarkeun torsi nyaéta torsi rheometer, janten perusahaan dina indéks kualitas HLN - séri produk, sanés ku viskositas tapi ku réheométer pikeun ngagambarkeun kinerja pamrosésan ngolah AIDS. Sadaya produk diuji nganggo rheometer sateuacan angkat ka pabrik. Upami kurva réheter sami, kinerja pamrosésan tina dua batch produk sami, supados mastikeun stabilitas konsumén dina prosés produksi sareng panggunaan.


Pos waktos: Jan-13-2021