Agén Foaming OBSH

Agén Foaming OBSH

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Agén foaming OBSH digunakeun pikeun ngahasilkeun produk anu henteu bau, teu aya polusi, produk non-decolorizing kalayan struktur foaming anu seragam. Cocog sareng karét alami sareng sababaraha rupa karét sintétik (sapertos: EPDM, SBR, CR, FKM, IIR, NBR) sareng produk termoplastik (sapertos PVC, PE, PS, ABS), éta ogé tiasa dianggo dina campuran karét-résin.

OBSH Foaming Agent


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami