Pelumas PE

Pelumas PE

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pelumas JOYSUN urang ngagaduhan pangaruh pelumasan anu saé, pasipatan mékanis anu saé. Salaku pelumas palastik kai-, produk ieu tiasa ningkatkeun kinerja pamrosésan résin matrix, sareng ningkatkeun bérés permukaan produk.

PE WPC Decking

Pe WPC Decking

Odorless foaming agent1Odorless foaming agent1

Microsphere


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori