perkenalan bantuan olahan

perkenalan bantuan olahan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bantuan Ngolah PVC
Alat bantu anu diolah nyaéta kopolimer akrilik / MMA anu digunakeun dina sanyawa pikeun ngabantosan fusi pvc sareng bérés permukaan sareng penting pikeun sél sél bagéan anu dibuih kaku.

Ngadalikeun élastisitas penting pikeun seueur jinis pamrosésan PVC, sapertos profil ékstrusi sareng kalénder. Élastisitas ngalembereh tinggi mangrupikeun sarat utami dina produk busa anu kaku anu dianggo salaku gaganti papan kai kandel, sapertos nyetak bata sareng nyetak cetakan. Sedengkeun umumna akrilik, idéntitas kimia sareng beurat molekul bantosan pamrosésan ngatur sipat pasti na sareng campuran bantosan fusi, sareng pelumasan internal atanapi éksternal.

processing aid introductions03processing aid introductions05

Aplikasi
Profil 1.PVC, lambar, pager, pipa sareng fittings

2. pilem transparan PVC, lambaran sareng botol
3. propil pvc, panel témbok, pipa, fittings sareng produk citakan suntik anu sanés
4. produk busa PVC

processing aid introductions02  processing aid introductions01


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori