Bantuan Ngolah

  • processing aid introductions

    perkenalan bantuan olahan

    Bahan bakar bantosan ngolah bantosan pvc nyaéta kopolimer akrilik / MMA anu digunakeun dina sanyawa pikeun ngabantosan fusi pvc sareng bérés permukaan sareng penting pikeun sél sél bagian-bagian foamed kaku. Ngadalikeun élastisitas penting pikeun seueur jinis pamrosésan PVC, sapertos profil ékstrusi sareng kalénder. Élastisitas ngalembereh tinggi mangrupikeun sarat utami dina produk busa anu kaku anu dianggo salaku gaganti papan kai kandel, sapertos nyetak bata sareng nyetak cetakan. Sedengkeun umumna akrilik, kimia ...