Bubuk Bodas / Partikel Bodas

Bubuk Bodas / Partikel Bodas

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Nyayogikeun sababaraha ukuran PTSS, TSH, bubuk bikarbonat anu dirobih sareng kontén 40% -70% masterbatch.
Agén foaming bodas mangrupikeun agén foaming endothermic. Beu, kinerja na stabil sareng gaduh dispersi anu saé. Produk kalayan warna anu saé, liang gelembung merata.
Agén foaming bodas cocog pikeun karét sareng ékstrusi plastik sareng cetakan kapang suntik, profil PVC sareng ekstrusi lambar, foaming suntik, foaming produk bodas, Éta ogé tiasa dianggo salaku agén nuklir dina pembuahan fisik karét sareng plastik.

1. Papan busa PCPVC / papan iklan / papan jati / randa busa
White Powder/White Particle White Powder/White Particle

Papan dewan 2.PVC WPC

2.PVC WPC foam board 2.PVC WPC foam board

3. produk suntikan PP

3.PP injection products3.PP injection products


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami